So waren die Kindertage

Die Kirche war gefüllt mit Lachen und Singen. Auf dem Vorplatz wurde gespielt und jeden Tag ein feines Znüni gegessen.
Die Leiter haben am letzten Tag die Kinder gefragt, wie es ihnen denn gefallen hat:
Gianluca: Ich has tol gfunde, bsonders Wasseschlacht häd mer gfalle onds Waldbingo.
Naja: Böötli bastle hed mer gfalle, ich wörd weder cho.

Robin: mehr hed es super mega guet gfalle ond ich wörd weder cho. Schiff baue het mer guet gfalle.
Nico: s Bastle hed mer gfalle.
Fabio: mehr au.
Nicolas: das vele spiele hed mehr gfalle.
Samuel: s Boot bastle hed mehr bsonders gfalle.
Jonas: s Boot bastle isch super gsii
Timon: alli Spieli händ mehr gfalle, aber am beschte isch d Wasserschlacht gsii.
Dana und Violet: in Wald go isch super gsii, mehr send gärn cho.
Maxeen: d Gschechte lose isch toll gsii, alles isch cool gsi.
Kindertage 2020
Fotograf/-innen Andrea Tramm, Evelyn Windisch